Avveckla ab – Vad ska vi göra med alla galgar?

Hyresavtal, lokaler och allt annat är borta. Det är dags att avveckla ab med snabbavveckling och snart kommer verksamheten att vara ett minne blott. Men nu sitter du med drivor av galgar som du slängde ner i källaren utan att tänka vidare. Vad ska du göra med hundratals galgar? Här är några tips…

Avveckla ab med galgarna i förrådet

När du ska avveckla ab kommer en hög med galgar hemma oss dig inte vara ett hinder. Du kan inte sälja dessa till det finansbolag som kommer att sköta likvidationen men det rör sig ju heller inte om föremål som har ett stort värde.

Men kasta inte galgarna i soporna! Det finns personer som vill ha dem och du kommer att finna dem på nätet.

Sprid ryktet om galgarna på Facebook

Börja på Facebook om du har ett konto där. Ta en liten bild på galgarna och säg att det bara är att komma och hämta. Om du vill få betalt för galgarna kan du tala om vad du kommer att ta styck eller för hela högen. Be vänner om att sprida ditt inlägg. Det här kan gå mycket snabbt.

Det är klart att det kan gå snabbare att avveckla ab med snabbavveckling än att sälja galgarna som du fortfarande har kvar. Du blir ju trots allt klar med likvidationen så snart som du har sålt bolaget. Men om du annonserar online i sociala medier och på forum kan du även vara av med galgarna inom några dagars tid.

Vänta inte för länge. Platsen i ditt förråd eller källare behövs antagligen till andra saker, ditt nästa företagsprojekt kanske…

9 Feb 2020