Hur mycket betalar Citadellet Bolagsservice för bolag?

Vi har skrivit tidigare om Citadellet som kan hjälpa till med avvecklingar och fick frågan hur mycket det här kan ge. När all begagnad butiksinredning är såld är det dags att genomdriva avvecklingen. Det här kan du göra själv eller så vänder du dig till Citadellet Bolagsservice för att få hjälpen. Men hur mycket kostar det att avveckla med Citadellet?

Citadellet Bolagsservice är kostnadseffektiva

Det är inte samma betalning för varje bolag som gäller när du säljer det till Citadellet Bolagsservice för avveckling. Pengarna du får för bolaget beror på dess ställning. Citadellet kommer att se noga på ditt bolags balans- och resultatrapporter. Det här ger en bra bild av hur mycket de kan tänka sig att betala för det.

När det inte finns balansrapporter att använda

Det finns tillfällen då balansrapporten inte är uppdaterad och därmed inte kan fungera som en bra grund för att räkna ut hur mycket Citadellet Bolagsservice kan betala för det. Det här är inga problem. Det går att ge organisationsnumret för att på så vis få en offert.

Tänk bara på att en preliminär offert kan ändras längre fram när Citadellet har mer information om bolaget. Citadellets mål är alltid att ge dig det bästa erbjudandet för ditt bolag. När du får en offert ser du svart på vitt vad det blir. Det finns inga gömda avgifter!

Hur mycket kan det bli tal om?

Om vi bortser från att alla bolag har unik situation så går det att höfta fram hur mycket Citadellet Bolagsservice kommer att ge dig. På sin hemsida ger de exemplet med ett bolag som har en kassa på 300 000 kronor och ett aktiekapital på 300 000 kronor. I det här fallet kommer CBS att betala omkring 290 000 kronor för bolaget.

Det kostar ingenting att få en offert

Du kan få en gratis offert direkt från Citadellet Bolagsservice AB. Det går att kontakta dem via deras hemsida. Det du behöver göra är att ge Citadellet en resultat- och balansrapport om du har dem. Om inte ger du företagets organisationsnummer.

På bara två timmar kommer du att få en offert. Det är otroligt snabbt och chansen är god att erbjudandet du får är marknadens allra bästa. Detta särskilt med tanke på att CBS är ett välkänt bolag med gott rykte som jobbar på ett säkert och tryggt sätt.

Hur snabbt får du pengarna?

Samma dag som Citadellet har fått allt material från dig kan du få köpeskillingen utbetalad. Så länge som CBS har fått alla handlingar som de bett om och avtalet kan skrivas under kan det hela gå mycket fort. Det här är en stor fördel. Det är fullt möjligt att få pengarna för bolaget skickade till ett bankkonto på en dag. Supersnabbt och superenkelt!

9 Apr 2021