Citadellet bolagsservice hjälper till med avvecklingen

Tiden med bolaget har kommit till sitt slut och nu vill du genomföra en likvidation och plocka ut pengarna ur bolaget. Det kommer att ta minst 7 månader om du genomför hela processen i egen regi. Men om du istället vänder dig till Citadellet bolagsservice så kan du bli klar på en dag. De köper ditt bolag och sköter sedan avvecklingen.

Citadellet bolagsservice klarar snabbavveckling

Citadellet bolagsservice är proffs på snabbavveckling. De har förfinat den här tjänsten så att den är snabb och prisvärd. Du kommer på mycket kort tid att få en offert. Det är bara att kontakta Citadellet via deras hemsida.

När du får ett prisförslag för ditt bolag så kan du fundera lite på om du tycker att det är skäligt. Tänk på all den tid som snabbavvecklingen från Citadellet bolagsservice kommer att spara dig. Istället för att få pengarna då avvecklingen är genomförd så kan du ha dem imorgon. Då går det ju att göra nya investeringar och jobba vidare mot nya mål.

Fullt juridiskt ansvar

En styrka med Citadellet är att de tar över det juridiska ansvaret. De står redo med alla verktyg som behövs för att genomföra en avveckling på lagligt vis. Det betyder till exempel att de har en styrelse som kan tillträda så snart som ditt bolag är köpt. De har också en person som kan fungera som likvidator.

Men det här behöver du inte fundera så mycket på då ansvaret efter försäljning ligger på Citadellet bolagsservice. Det är en stor fördel som gör att många vänder sig till Citadellet då beslutet om frivillig likvidation har fattats.

11 Jul 2019