Plastgalgar

I en butik så använder man sig ofta av galgar av plast för att dessa är så enkla att hantera. Ibland så kan man undra om det verkligen är så smart att använda plastgalgar som butiksinredning då dessa inte alltid håller en så hög kvalitet. När kläder ständigt rasar i golvet för att en galge inte håller upp på rätt sätt så kan det ju minst sagt bli irriterande, både för kunder som upplever att det är pinsamt när tio plagg faller i golvet för att de ville se på en skjorta, och för personal som måste städa upp i röran. Billiga galgar kanske är praktiska då man vet att de lätt försvinner med kunderna men de är inte det bästa valet då man vill att butiken ska kännas elegant och kvalitativ.

Plastgalgar av god kvalitet

Ska det vara tjusigt så kanske man väljer att satsa på klädda galgar som galgar i sammet men även plastgalgarna kan erbjuda en robust och fin känsla. Det finns ju plastgalgar som är så pass hårda att man inte kan böja dem och dessa kan fungera lika bra som galgar av metall eller trägalgar. När man inreder en butik så är det viktigt med butiksinredning som håller hög kvalitet och många gånger så innefattar detta också galgarna då de kommer att hanteras ofta och synas.

Snygga galgar

Men kan det verkligen se snyggt ut med plastgalgarna? Det här beror förstås på den modell som man väljer. Det finns tjusiga varianter som är särskilt till för finare plagg och som inkluderar olika färger samt metall för krok. Det som avgör om klädgalgar är snygga eller inte är inte bara själva materialet. Formen kommer också att påverka och så även valet av färg. Grälla barngalgar i orange och rött kanske inte är så snygga men det beror förstås på vem man frågar. För finkläder så kan gråa toner och inslag av silver och guld få en plastgalge att se riktigt snygg ut.

Ge bort galgarna

I och med att man kan spara en hel del pengar på att välja plastgalgar till butiken så kan man alltid betänka möjligheten att använda dessa galgar som presentreklam. Många kunder tycker att det är väldigt trevligt att få en galge med sig med kläderna. Detta särskilt om den ser fin ut och håller någorlunda kvalitet. Alternativt så kan man köra kampanjer där man kanske ger bort uppblåsbara galgar med butikens tryck på. Den här typen av galge används med glädje då man tvättar kläder som behöver hängtorkas eller då man är ute och reser, och varje gång som den blåses upp så påminns man om butiken som gav bort den.

30 Aug 2015