Torsos

Här hos Gordons så finner du en rad olika skyltdockor och vi har sett till att ta fram ett varierat utbud så att du finner rätt torsos för dina presentationer och din butiksinredning. Med en torso med huvud så får man mer effekt men man kan uttrycka stil och känsla även en skyltdocka utan huvud och armar. Vi har också barndockor för rätt dimension vid presentation av barnkläder i butik och i skyltfönster.


Torsos för olika syften

Beroende på hur man ska använda en skyltdocka så behöver den ha olika egenskaper. Genom att se lite närmre på hur torsos som är med eller utan huvud kan uttrycka ett visst stilkoncept så kan man komma fram till rätt design för butiken. Det är förstås också så att man kan kombinera och använda sig av olika typer av skyltbyster för olika displayer. I ett skyltfönster så kan man få till en bra effekt då man har ett ansikte på torson som får folk att stanna till och lägga lite extra märke till utställningen. I butiken så kanske det räcker med torsos som är utan huvud och armar då man mest vill vägleda och ge bra förslag på kombinationer av kläder.


Glöm inte bort att en torso också kan bestå av enbart ben för smart display av byxor eller kjol. När man vill få fokus de kläder som vi bär på den nedre delen av kroppen så kan det ibland vara en fördel att inte kombinera överdel med underdel så att de kläder som man visar syns ordentligt.

29 May 2016